Ulei, sare si piper, un festin pe gustul tau!

Ca bucatar de profesie am invatat prin prisma meseriei si experientei acumulate, cum pot mixa condimentele in asa fel incat, gustul sa fie pe toate gusturile, sa ma exprim asa.

Iar cand am reusit asta, mi – am deschis propriul restaurant, a carui inaugurare a fost acum 5 ani, vreme in care publicul extern a raspuns pozitiv bucatelor oferite de mine, deoarece sunt pe gustul tuturor.

Secretul preparatelor mele consta si in alegerea condimentelor cheie, cealalta parte secreta asa trebuie sa ramana, trei la numar, acestea fiind : sarea neagra neiodata de Himalaya in stare pura care contine numeroase proprietati benefice sanatatii noastre; da, ati auzit bine….sarea este sanatoasa; piperul verde proaspat macinat nu este atat de puternic precum cel negru, respectiv rosu care e dulce, putin iute si se potriveste altor stiluri culinare din bucataria mondiala.

Presa de ulei YODA HOME PRO

logo-yoda_1504191001-300x300

Al treilea condiment care imbina gustul natural al semintelor cu restul ingredientelor aromate si sanatoase pe care le folosesc dintotdeauna, este uleiul proaspat presat la rece fara aditivi si conservanti  direct in bucataria restaurantului, in cantitatea necesara retetei propriu – zisa, cu ajutorul presei de ulei de la Yoda.

yoda-2

 

Va sugerez sa va achizitionati una, deoarece sanatatea este pe primul loc, si cat traim trebuie sa investim tot ce avem pentru a fi sanatosi. Aceasta presa are un motor puternic, egaleaza presele industriale, insa diferenta e ca mai proaspat de atat nu il puteti obtine decat direct din bucataria proprie, folosind tot felul de seminte si in combinatiile dorite.

O puteti achizitiona pe magazinul profistore.ro unde puteti beneficia de reduceri si informatii mai pe larg in ceea ce priveste YODA  HOME PRO.

Acum ca v – am explicat cat de cat cum sta treaba in restaurantul meu, o sa ajung de fapt la ceea ce mi – am propus sa va povestesc de la inceput.

Printre clientii din seara aceasta, au facut rezervare la masa cu numarul 13 pentru o cina romantica, cei mai mari critici ai mei de cand ma stiu, si prietenii mei in acelasi timp, cel mai cunsocut cuplu din showbiz – ul romanesc, Alex Velea si Antonia!!!!!

Au lasat la aprecierea mea sa le pregatesc cina, si fiind la masa numarul 13, asta nu e o intamplare. Cei care aleg sa cineze la aceasta masa, meniul este unul aparte, pentru persoane aparte.

Asadar, m – am gandit ca la primul fel sa imbin uleiul de migdale dulci cu sarea neagra intr – o reverie de frunze, branza de capra si piper verde, rezultand o salata numai buna sa le deschida apetitul oaspetilor mei speciali, alaturi de un pahar de sampanie. Al doilea fel, va fi supa crema de piper asezonata cu ulei din seminte de floarea soarelui, frunze de busuioc, ornata cu crochete inmuiate intr – un sos de usturoi, alaturandu – se si un pahar cu vin alb. Al treilea fel bineinteles, va fi file de peste alb in crusta de cartof si sos alb de hribi. Desertul va fi la cererea lo, ramane de vazut ce vor dori acestia.

La masa cu numarul 13 se gateste live, sub privirile tuturor clientilor din restaurant, este o lectie de gatit de fapt pentru oaspetii de la masa cu pricina, si un show in toata regula.

Va fi o seara speciala, pentru oameni speciali.

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei Superblog 2017!

Cu capul in nori, e mai simplu!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s